Chalet Dormez Bien

Chalet Dormez Bien wordt per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. Het chalet heeft ruimte voor maximaal 8 personen. Alles wat jullie nodig hebben is in het chalet aanwezig, met uitzondering van overtreksets, hoeslakens, hand- en theedoeken. Tegen meerkosten kunnen wij linnensets verzorgen. Aan het einde van de vakantie dient het chalet bezemschoon achtergelaten te worden, de schoonmaak verzorgen wij voor u. Schoonmaakkosten zijn inclusief.

Prijzen

Prijzen gelden per week van zaterdag 14.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur en zijn inclusief de eindreiniging en exclusief de toeristenbelasting. Extra linnensets a € 30,- per persoon. Een linnenset bestaat uit een overtrekset, hoeslaken, handdoek, badhandoek, washandje en keukendoeken. Wij vragen om een borg van € 300.- die als aanbetaling gedaan dient te worden. Het resterende bedrag dient 1 maand voor vertrek betaald te worden.

10% korting op materiaalhuur

Geen gesleep met skies of snowboard uitrusting en altijd het nieuwste materiaal! Op vertoon van je Chalet Dormez Bien huurovereenkomst ontvang je 10% korting bij www.genoletsports.ch

Details

  • Volwassenen: 8
  • Type Bed: 4x tweepersoonsbed

Prijzen beginnen bij: 1,995 voor 7 nachten (+belastingen en toeslagen)

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Chalet Dormez Bien beschikbaar voor de geselecteerde periode.