Chalet Dormez Bien

Chalet Dormez Bien wordt per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. Het chalet heeft ruimte voor maximaal 8 personen. Alles wat jullie nodig hebben is in het chalet aanwezig, met uitzondering van overtreksets, hoeslakens, hand- en theedoeken. Tegen meerkosten kunnen wij linnensets verzorgen. Aan het einde van de vakantie dient het chalet bezemschoon achtergelaten te worden, de schoonmaak verzorgen wij voor u. Schoonmaakkosten zijn inclusief.

Prijzen:

Prijzen gelden per week van zaterdag 14.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur en zijn inclusief de eindreiniging. De toeristenbelasting zijnde 2,20 sfr pp en pd wordt verrekend met de borg. De borg is € 300,-. Extra linnensets a € 30,- per persoon. Een linnenset bestaat uit een overtrekset, hoeslaken, handdoek, badhandoek, washandje en keukendoeken. Wij vragen om een aanbetaling van € 300.- en 1 maand voor vertrek dient het resterende bedrag betaald te worden.

10% KORTING OP MATERIAALHUUR

Geen gesleep met ski of snowboard uitrusting en altijd het nieuwste materiaal! Op vertoon van je Chalet Dormez Bien huurovereenkomst ontvang je 10% korting bij Genolet verhuur.

Details

  • Volwassenen: 8
  • Type Bed: 4x tweepersoonsbed

Prijzen beginnen bij: 994 per 7 nachten

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Chalet Dormez Bien beschikbaar voor de geselecteerde periode.