vinkjeVrijstaand vinkje8 personen vinkje1800 m hoogte vinkje400 m van centrum vinkjeGratis pendelbus naar piste vinkjeParkeerplaats vinkjeLes Collons, Wallis vinkjeSkigebied Les Quatre Vallées, Verbier

Zomer

Les Collons in de zomer; het huis heeft een schitterend uitzicht en je hebt de hele dag zon op het terras. In de zomer is het heerlijk toeven in Wallis, temperaturen van 25 tot 30 graden overdag zijn normaal. In de nabijheid van Sion langs de Rhone ligt Les Illes, een groot recreatiegebied met zwem- en surfmogelijkheden. Ook liggen er diverse overdekte squashbanen, een minigolfpark en andere faciliteiten. Het water in de meren is erg schoon en aangenaam van temperatuur.

De omgeving van het chalet biedt talrijke mogelijkheden voor wandelaars en bergbeklimmers. Voor routekaarten en informatie raden wij je aan naar het VVV van Les Collons te gaan. Een tip is om zeker in het Val d’Herence te gaan wandelen en ook de beklimming naar Grand Dixence is de moeite waard. Uiteraard kan dit ook met een gondel. De Arolla gletcher is ook zomers erg mooi, je hebt dan wandeltochten tot 3500 meter hoogte.

Voor onze golfliefhebbers zijn er diverse banen in de omgeving. In totaal zijn er banen in oa. Sion, Sierre en Verbier. En in Grans Montana is de mooiste golfbaan van Europa te vinden. Grans Montana ligt ongeveer op een uurtje afstand van het chalet.

Zomerskiën, paragliding, golfen, wandelen, bergtochten, paard rijden, fietsen, mountainbiken, het is allemaal mogelijk in het gebied.

Even een blik op de piste? Klik op de live webcam of ga naar
http://www.thyon.ch/fr/webcams.htm